RUWIG 
Zitten is een beweging


 

Ontdek de ultieme combinatie van comfort en functionaliteit met deze ergonomische verende kruk, vervaardigd in samenwerking met K+W Formholztechnic uit het zuiden van Duitsland en gemaakt van lokaal gegroeid beukenhout. 

 

Wat deze kruk echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Met een afneembare rugleuning transformeert hij moeiteloos van een ergonomische stoel naar een actieve kruk, waardoor hij zich aanpast aan jouw behoeften. Het innovatieve verende effect zorgt voor een actieve zitervaring, waarbij je volledige controle hebt over je houding en beweging. Of je nu intensief aan het werk bent of ontspannen achterover leunt, deze kruk beweegt met je mee, terwijl de rugleuning subtiel maar doeltreffend extra ondersteuning biedt wanneer nodig.

 Gebruik
Ontdek de ultieme combinatie v
an comfort en veelzijdigheid met onze ergonomische verende Ruwig, speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis. Ruwig is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes, M en L. Met een maximale belasting van 100 kg is deze stoel niet alleen functioneel, maar ook veilig en betrouwbaar in gebruik.

Door de productie voor een groot deel zelf te doen ben ik erg flexibel in het maken van kleine series.  Het hoogwaardige Europees beukenhout zorgt ook voor een betrouwbare constructie die jarenlang meegaat.

 

 

 


 

Contact

Bij vragen over beschikbaarheid, mogelijkheden, documentatie of gewoon contact is het sturen van een mailtje het makkelijkst.

Langskomen in werkplaats kan altijd maar op afspraak is wel het veiligst dat er ook iemand is.


Dit kan via: 

Telefoon    +31 6 19642361

 Contact via mail      chris@ruwig.nl


 

Kom op bezoek in mijn werkplaats of volg me op Instagram

 

Wie ben ik? 

Mijn naam is Chris Ruhe en ik werk vanaf 2005 in mijn eigen werkplaats in Kerkdriel. Naast mijn fascinatie voor bewegende krukken zoek ik met meubels graag de grens op tussen functie en vorm. En hierdoor altijd op zoek naar uitdagende opdrachten of samenwerkingen. 
 
 
E-mailen